سه دليل وا رفتن كوكو سیب زمینی
سه دليل وا رفتن سه دليل وا رفتن كوكو سیب زمینی
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه
دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه
و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1399/05/06 ساعت 12:37:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید